Plus praktijk

Fysiotherapie Medi-Mere is een PLUS praktijk!logopluspraktijk
Met gepaste trots kunnen we u vertellen dat wij sinds maart 2012 de status van “Plus Praktijk” hebben gekregen van de zorgverzekeraars ZilverenKruis Achmea, Menzis, Centrale Verwerkingseenheid CZ, de Friesland!
Fysiotherapie Medi-Mere is wederom met vlag en wimpel geslaagd voor de  audit in maart 2018.

Plus Praktijken, wat zijn dat?
Plus Praktijken zijn Fysiotherapiepraktijken met de hoogste kwaliteitsstatus van fysiotherapeutische zorgverlening die verzekeraars verlenen aan praktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar echt een paar stappen verder gaan qua kwaliteit.

Onze praktijk is hierdoor erkent als innovatief, inspirerend, klantvriendelijk, doelmatig en kwaliteitsgericht met oog voor de cliënt.

Kwaliteit
Door het slagen voor de bijbehorende Audit van Health Care Auditing kunt u er vanuit gaan dat u bij Fysiotherapie Medi-Mere te maken heeft met een kwaliteitspraktijk, die eenvoudig met andere praktijken vergeleken kan worden.

Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheids-onderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht etc. Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.

Als Pluspraktijk werken wij ook samen met de zorgleners van Medi-Mere, en andere zorginstellingen/ziekenhuizen, omdat sommige klachten een brede aanpak nodig hebben

Er zijn slechts een beperkt aantal fysiotherapiepraktijken in Nederland die zich PlusPraktijk mogen noemen en Fysiotherapie Medi-Mere loopt nu voorop!

QualiView
QualiVieuw is een meetinstrument dat op geautomatiseerde basis de patiëntervaring van fysiotherapiepraktijken meet door middel van de zogenaamde  CQ-index. De ervaring van de patiënt staat hierbij centraal. Alle patiënten worden, indien zij hiermee instemmen, na hun behandelingen automatisch door ons uitgenodigd voor deelname aan een online (of schriftelijke) vragenlijst. Deze gegevens zijn indicatief voor de tevredenheid van onze patiënten met de zorg die ze bij ons genieten.

In 2017 zijn er ruim 300 vragenlijsten ingevuld door onze patiënten en we hadden een gemiddelde score van 9,1!

In 2018 zijn er ruim 290 vragenlijsten ingevuld door onze patiënten en we hadden wederom een gemiddelde score van 9,1!